• Upoznajte i zaljubite se u Egipat
  • Beograd, Srbija
Aktuelne teme
Aktuelna putovanja i aranžmani za Egipat

Aktuelna putovanja i aranžmani za Egipat

Egipat je destinacija koja je aktuelna za turizam tokom cele godine. Kada je najbolje posetiti Egipat pročitajte u članku u kojem smo detaljnije o tome pisali.

Na stranici aktuelni aranžmani za Egipat predstavljamo trenutno ponude putovanja koje možete rezervisati i uplatiti u turističkim agencijama.

Aranžmani za Hurgadu obavljaju se na dva načina. Prvi je direktnim letovima sa avio kompanijom Air Cairo. Drugi je čarter letovima sa avio kompanijom Air Serbia. Broj noćenja kreće se od 6 noći do 21 noći u hotelu. Kod redovnih linija satnica je unapred postavljena. Dok se kod čarter letova vreme poletanja aviona sazna dan ili dva pred put. 

Aranžmani za Šarm el Šeik obavljaju se direktnim čarter letovima sa avio kompanijom Air Serbia. Do sada redovne linije ka Šarm el Šeiku nisu postavljali ni Air Cairo niti Air Egypt.
U tom smislu aranžman za Sharm el Sheikh ne možete sami rezervisati kupovinom avio karte i bukiranjem hotela preko nekih od platformi za rezervaciju smeštaja booking.com, expedia, airbnb… Kompletan aranžman sa avio kartama, transferima, smeštajem i predstavnikom na destinaciji moraćete uplatiti u turističkoj agenciji.

Najtraženiji aranžmani za Egipat su tokom letnje sezone. Od maja do oktobra. Poslednjih godina sve popularniji su aranžmani za Egipat i tokom Nove godine. Iz tog razloga ponude turističkih agencija obogaćene su  polascima u decembru. Zbog povoljnih cena i kvalitetne usluge Hurgada i Šarm el Šeik postaju sve popularniji među našim turistima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *