• Upoznajte i zaljubite se u Egipat
  • Beograd, Srbija
Aktuelne teme
Almaza Bay: Raj na severnoj obali Egipta

Almaza Bay: Raj na severnoj obali Egipta

DOBRODOŠLI U ALMAZA BAY

Dobrodošli u letovalište Almaza Bay. Skriveni dragulj na obali Sredozemnog mora. Ova idilična oaza nudi savršenu kombinaciju opuštanja i avanture za letovanje. Ovo letovalište smešteno je između kristalno plavih voda Sredozemnog mora i brežuljaka Sahela, pružajući turistima nezaboravno iskustvo.

Da li je Almaza Bay novo letovalište? I ne baš. Letovalište Almaza Bay Egipat je već dugo godina popularno letovalište. Na našem tržištu je predstavljen 2023. godine. Putnici iz Srbije sada pored Hurgade Šarm el Šeika mogu i do Almaze stići direktnim letom. Air Serbia leti iz Beograda do aerodroma Marsa Matruh i let traje oko dva ipo sata. Do prvih hotela potrebno je još pola sata vožnje. 

PRIRODNA LEPOTA I LUKSUZ

Plaže i more: Prostrane peščane plaže protežu se dokle seže pogled, a bistra plava voda je idealna za plivanje, ronjenje i snorkling.

Hoteli: Almaza Bay je kompleks pet hotela popularnog hotelskog lanca sa uslugom all inclusive: Jaz Almaza BeachJaz TamerinaHotel Jaz OrientalJaz Crystal i Hotel Jaz Almazino.

Aktivnosti: Uživajte u poznatim restoranima i barovima, spa centrima, prodavnicama i buticima. Oprobajte se u raznim sportovima na vodi ili se jednostavno opustite u udobnosti vašeg smeštaja.

Romantika: Posmatrajte zalazak sunca nad morem i uživajte u romantičnoj šetnji pod zvezdama.

Letovalište se nalazi u blizini Aleksandrije, a aerodrom na koji se leti je Marsa Matrouh. Ovaj raj na egipatskom Mediteranu privlači turiste iz raznih zemalja, uključujući Italiju, Češku, Slovačku i Nemačku. Pored luksuza, ovo mesto nudi i mogućnost istraživanja okolnih regiona, kao što su obližnji gradić Marsa Matrouh, Siwa Oaza, El Almein ili Aleksandrija.

Klima je tipična mediteranska. Leti se prosečne temperature kreću oko 30°C. Temperatura mora tokom letnjih meseci varira između 25°C i 29°C, što je savršeno za plivanje i vodene sportove. Sezona traje od juna do oktobra.

Almaza Bay je mesto gde se sunce, pesak i more susreću sa luksuzom, čineći vaše letovanje nezaboravnim. Osetite čari prirode i udobnosti, i prepustite se ovom rajskom iskustvu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *